Biografia

QUI SÓC

Vaig néixer a Girona, he viscut mitja vida a Caldes de Malavella i actualment visc a Llagostera (Girona). Els meus inicis en el món de l’art, ja vénen de l’època en què amb ma mare, em passava hores i hores pintant quadres amb carbó i oli, a l’estudi de Josep Lloveras de Cassà de la Selva. La pintura m’agradava moltíssim, i vaig decidir continuar amb ella molts anys.

Amb el temps, m’adonava que tot allò estava molt bé, però que a les meves obres els hi faltava detall i a més, es trigava massa temps per obtenir un resultat satisfactori, la pintura era una cosa molt lenta.
Per la meva comunió, la meva cosina Anna, em va regalar una càmera de carret evidentment, una Kodak (Kodak Instamatic). Allò va ser el que em va fer descobrir el ventall de possibilitats que tenia la fotografia i bou la meva perdició per ella, en detriment de la pintura.
Gràcies a aquests inicis artístics durant la infància, avui dia m’he acostumat a ser molt observador i detallista, i a tenir un cert gust per les coses que m’envolten.
Després de passar hores a l’habitació fosca respirant gasos tòxics, i de mitja vida fent i acumulant fotografies en caixes de sabates i carpetes, he decidit treure a la llum algunes de les meves obres més recents, ja sigui en format digital o no, i mostrar la meva visió molt particular del món i de les coses que m’envolten.

 

_DSF3644