Auto retrats

Segurament en la vida de tot fotògraf, durant els seus inicis, molts sempre han passat per l’etapa de l’auto retrat. Una etapa en que un mateix experimenta amb el seu cos.

A mi a questa etapa, hem va agafar a cavall entre la pintura i la fotografia, just en el punt al git d’aquestes dues formes d’expressió i que fa poc  he recuperat els contactes que tenia en una carpeta i que daten del 1995.

En a questes imatges, es pot apreciar perfectament, la influencia que exercia la tècnica de la pintura sobre les meves fotos, avui dia també molt present. Amb un llençol, una finestra, un trípode i el temporitzador de la càmera, vaig començar a experimentar amb el meu cos i la llum natural, igual que com ho feia en els tallers de pintura, quant feia nu. Segurament, el fet de pintar sempre amb llum natural, es que ha marcat la meva línia en les meves obres fotogràfiques, sempre que es possible evito la il·luminació artificial.

Ara he decidit treure a la llum, alguns d’aquest autoretrats i donar-lis vida pròpia, que respirin. Faré una tria de les que hem motiven mes i les faré ampliar i emmarcar.

Imatge

Imatge

Qui poguera tornar a l’edat dels 25 anys, físicament parlant, res mes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *